De Klussenier Ferry Lange
De Klussenier Ferry Lange

Dokter van Gelderweg 13
8166 JV Emst

Dien uw offerte-aanvraag in   

0578 61 83 49
06 1256 5684
ferrylange@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 72145110

Even voorstellen

Mijn naam is Ferry Lange en met mijn klusbedrijf De Klussenier Ferry Lange sta ik voor u klaar om al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Met mijn klusbedrijf ben ik gevestigd in Emst en werk ik verder in Epe, Apeldoorn en omgeving. 

U kunt als klant voor vele diverse werkzaamheden bij mij terecht, dat is een van de voordelen van mijn veelzijdigheid als vakman. Wat de werkzaamheden betreft, denk hierbij onder andere aan: badkamer verbouwingen, veranda’s realiseren, overkappingen maken, schuren plaatsen, maatwerk meubels maken en overig divers timmerwerk. De afwisseling van het werk is voor mij een positief punt van het werken als Klussenier. 

Wanneer u mij inhuurt voor uw opdracht kunt u rekenen op een veelzijdige vakman die altijd conform afspraak werkt en altijd netjes zijn werk aflevert. Daarnaast kunt u rekenen op de voorwaarden waar De Klussenier om bekend staat. Dat zijn onder andere een vrijblijvende offerte vooraf, geen voorrijkosten die berekend worden en 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Bij het uitvoeren van projecten en opdrachten kan ik putten uit ruime ervaring. Voordat ik Klussenier werd heb ik mijn eigen klusbedrijf gehad. Verder heb ik bij mijn vader altijd meegewerkt in de bouw en heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijzelf te ontwikkelen als veelzijdig vakman. Verder heb ik als Klussenier mooie projecten uitgevoerd bij verschillende klanten. 

Kortom, heeft u een verbouwing of renovatie en wilt u daarvoor een veelzijdige vakman inhuren uit Emst, Epe, Apeldoorn en omgeving? Dan kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...